HATAY / ANTAKYA - Odabaşı 75.Yıl Ortaokulu

24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü Odabaşı 75. Yıl Ortaokulunda öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla kutlandı. Depremde vefat eden öğretmenlerin anıldığı törende öğretmen ve öğrenciler gözyaşlarına hakim olamadı. Tören programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Ardından Müzik Öğretmeni Aytaç Oral yönetiminde okul korosu depremde kaybettiğimiz öğretmenlerimizi resimlerini göstererek şarkılar eşliğinde andı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından, şiirler ve özdeyişler okundu.

Öğrencilerimiz öğretmenlerin resimlerini taşırken şu sözleri sarf ettiler:

Ben Abdullah Damar Odabaşı 75. Yıl Ortaokulunda Beden Eğitimi öğretmeniydim. Geçen yıl meydana gelen depremde şehit oldum.

Ben Şükriye Didem Özgün YÜCEL Odabaşı 75. Yıl Ortaokulunda Teknoloji Tasarım öğretmeniydim. Maraş merkezli depremde kızım, oğlum ve eşimle birlikte şehit oldum.

Ben Tuğba KARATOPRAK Odabaşı 75. Yıl Ortaokulunda Görsel Sanatlar öğretmeniydim. Memleketim olan Adana'dan Antakya'ya öğretmen olarak gelmiştim.  Depremde oğlum ve eşimle şehit oldum.

Ben Sena GÖVCE Odabaşı 75. Yıl Ortaokulunda Fen Bilimler Öğretmeniydim.  Memleketim olan İstanbul'dan öğretmen olarak Hatay'a gelmiştim. İki kızımla birlikte şehit oldum.

26-11-202326-11-202326-11-2023

Yayın: 26.11.2023 - Güncelleme: 26.11.2023 21:58 - Görüntülenme: 189